• Zabawy matematyczne

24.03.2024 21:49

Pszczółki wykorzystując różnorodne pomoce utrwalały poznane cyfry oraz znaki matematyczne:=, <,>.

• PSZCZÓŁKI I WIDOWISKO MULTIMEDIALNE

12.03.2024 22:17
       "ISKRY NIEPODLEGŁEJ" TO NOWOCZESNY SPEKTAKL MULTIMEDIALNY UMIESZCZONY W SPECJALNIE ZAPROJEKTOWANEJ MOBILNEJ NACZEPIE, KTÓRA MOŻE PODRÓŻOWAĆ PO CAŁEJ POLSCE. WIDOWISKO, CHOCIAŻ TEMATYCZNIE PRZEZNACZONE RACZEJ DLA STARSZYCH DZIECI, ZACIEKAWIŁO ROWNIEŻ NASZE PRZEDSZKOLAKI, KTÓRYCH UWAGĘ PRZYCIĄGAŁY LICZNE EFEKTY SPECJALNE.
    • DZIEŃ KOBIET W PSZCZÓŁKACH

09.03.2024 17:54
         CHŁOPAKI Z "PSZCZÓŁEK" TO PRAWDZIWI DŻENTELMENI, KAŻDA DZIEWCZYNA I KOBIETA Z NASZEJ GRUPY ZOSTAŁA OBDAROWANA KWIATAMI I SŁODKOŚCIAMI. DZIEWCZYNKI, MIŁOŚNICZKI BIŻUTERII, TWORZYŁY SAMODZIELNIE NASZYJNIKI I BRANSOLETKI Z KOLOROWYCH MAKARONÓW. CZAS UPRZYJEMNIŁ NAM TAKŻE PRAWDZIWIE  ROKOWY KONCERT W WYKONANIU "MUCHOMORKÓW". TO BYŁ SUPER DZIEŃ!!!!!
    • TWORZYMY GRĘ PLANSZOWĄ

03.03.2024 09:29
      Pszczółki podsumowując tydzień dotyczący podróży postanowiły skonstruować grupową grę planszową. Poprzez tworzenie gry dzieci rozwijały swoją kreatywność oraz umiejętność pracy w grupie.