• Dzień Zebry

04.02.2024 08:27
      ,,Zebra czarne paski ma,
      po sawannie sobie gna,
      wszystkie dzieci dobrze zna,
      parska głośno IHAHA..."
      31 stycznia obchodzony jest Dzień Zebry, Pszczółki aktynie włączyły się w świętowanie. Z ogromnym zainteresowaniem brały udział w aktywnościach przygotowanych na ten dzień. Poprzez prezentację multimedialną dowiedziały się ciekawych informacji dotyczących życia zebry, w czasie zabawy ruchowej układały najdłuższy rytm biało-czarny, nie zabrakło również quizu podsumowującego wiedzę dzieci. Na zakończenie zajęć wykonaliśmy piękne prace plastyczne.

• PSZCZÓŁKI W PLANETARIUM

29.01.2024 23:30
         JAK WYTŁUMACZYĆ DZIECIOM NASTĘPSTWO DNIA I NOCY, PÓR ROKU CZY INNE ZJAWISKA RZĄDZĄCE ŚWIATEM?ZNALEŹLI NA TO SPOSÓB AUTORZY FILMU KTÓRY ZOSTAŁ DODATKOWO POKAZYWANY W BARDZO ATRAKCYJNY SPOSÓB W KOPULE AUDIOWIZUALNEJ.
    • PSZCZÓŁKI i MUCHOMORKI NA JASEŁKACH

28.01.2024 09:00
       W PIĄTEK NASZE PSZCZÓŁKI I MUCHOMORKI MIAŁY OKAZJĘ OBEJRZEĆ PIĘKNĄ I WZRUSZAJĄCĄ OPOWIEŚĆ BIBLIJNĄ W WYKONANIU DZIECI I MŁODZIEŻY Z WARSZTATÓW TERAPII ZAJĘCIOWEJ W SIEMIATYCZACH. BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SERDECZNE PRZYJĘCIE I WSPANIAŁĄ GRĘ AKTORSKĄ !heart
    • WSPANIAŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ŻYCZĄ PSZCZÓŁKI

24.12.2023 08:35
        DZIECI Z GRUPY "PSZCZÓŁKI" BARDZO AKTYWNIE I Z WIELKĄ CHĘCIĄ ZADBAŁY O STWORZENIE ŚWIĄTECZNEGO NASTROJU W PRZEDSZKOLNEJ SALI: SAMODZIELNIE DEKOROWAŁY CHOINKĘ, PRZYGOTOWYWAŁY STOŁY DO WIGILII ORAZ SPRZĄTAŁY PO ŚWIĄTECZNYM OBIEDZIE. OBSERWOWAŁ TO Z CAŁĄ PEWNOŚCIĄ MIKOŁAJ, KTÓRY OBDAROWAŁ WSZYSTKIE DZIECI WSPANIAŁYMI PREZENTAMI.